otomatik kepenk GLAVNA STRAN O PODJETJU KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 

Vrtna vrata

otomatik kepenk
Dvokrilna dvoriščna vrata so temeljno barvana ali cinkana. Narejena so iz kovinskih cevnih profilov, polnilo je lahko les, plastika ali kovinske palice. Dvoriščna vrata so pritrjena na betonski ali kovinski steber. Vsi tečaji so nastavljivi po globini, tako omogočajo fino nastavitev dvoriščnih vrat. Vratno krilo ima podaljšek za talno pripiro in tako omogoča stabilnejša vrata v zaprtem stanju.

Drsna vrata upravlja elektromehanski motor, ki se montira na tla. Primeren je za drsna dvoriščna vrata do dolžine 8 metrov in teže krila do 600 Kg. Odlikuje ga dolga življenjska doba in tiho delovanje. Omogoča priklop baterije za delovanje ob izpadu napajanja.

 
 
 
Pogosto zastavljena vprašanja
 
Kaj vključuje okvirna ponudba?
Na osnovi vaših informacij bomo v najkrajšem možnem času pripravili okvirno ponudbo, ki vsebuje: oceno stroškov; višino avansa; predvideno okvirno časovnico izvedbe projekta; navedbo osnovnega sistema postavitve in osnovne predvidene opreme. Okvirna ponudba ne vključuje načrta ali izrisa predvidene postavitve.

Kako je z garancijo naših izdelkov?
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

 
 
 
Najbolj pogoste ključne besede: avtomatska navojna vrata, navojni rolo sistemi, avtomatska rolo vrata, pritrjevanje in montaža navojnih rolo vrat, kompozitne plošče, alucobond kompozit, barve navojnih rolo vrat, industrijska sekcijska vrata, garažna vrata
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri