otomatik kepenk GLAVNA STRAN O PODJETJU KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
O Podjetju
otomatik kepenk

Smo dinamično in hitro rastoče podjetje. Smo eno vodilnih proizvajalcev rolet in rolo vrat v Turčiji. Naš proizvodni obrat v Istanbulu pa ekskluzivno izdeluje proizvode za trzišča v Sloveniji, na Hrvaškem in ostalih državah bivše Jugoslavije.

Naš program sestavljajo rolete, avtomatska rolo vrata in alucobond kompozit, le-tega pa dopolnjujemo z drsnimi, garažnimi in vrtnimi vrati. Nudimo vam celotno storitev - od svetovanja do izvedbe. Kvalitetno izvedbo storitve vam lahko ponudimo, ker smo na podlagi dolgoletnih izkušenj in nenehnega usposabljanja razvili visoko strokovnost, zanesljivost, kakovost izdelkov in storitev.

 
 
 
Kaj vse smo dosegli?
 
 
 
 
Sodelovanje s tujino
Čez leta smo sodelovali na številnih forumih, sejmih, konferencah in delegacijah. Več o tem...
Nova poslovalnica
Izjemno cenovno ugoden dostop do naših izdelkov in storitev vam omogočamo sedaj tudi v Sloveniji!
Blagovna znamka A-DOOR
je testirana in izvedena pri realnih pogojih. Zagotavljamo vam izdelke
na katere se lahko zanesete!
 
 
Pogosto zastavljena vprašanja
 
Kaj vključuje okvirna ponudba?
Na osnovi vaših informacij bomo v najkrajšem možnem času pripravili okvirno ponudbo, ki vsebuje: oceno stroškov; višino avansa; predvideno okvirno časovnico izvedbe projekta; navedbo osnovnega sistema postavitve in osnovne predvidene opreme. Okvirna ponudba ne vključuje načrta ali izrisa predvidene postavitve.

Kako je z garancijo naših izdelkov?
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

 
 
 
Najbolj pogoste ključne besede: avtomatska navojna vrata, navojni rolo sistemi, avtomatska rolo vrata, pritrjevanje in montaža navojnih rolo vrat, kompozitne plošče, alucobond kompozit, barve navojnih rolo vrat, industrijska sekcijska vrata, garažna vrata  
 
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri