otomatik kepenk GLAVNA STRAN O PODJETJU KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Avtomatska navojna (rolo) vrata
otomatik kepenk
A-door avtomatska navojna vrata so idealna vrata za gotove objekte iz jekla ali hale s konvencionalnim načinom gradnje, vendar tudi za objekte v kmetijstvu in gozdarstvu. Nad vratno odprtino potrebujejo zelo malo prostora, ker se rolo zelo kompaktno navija. To je pomembno in velika prednost v prostorih, kjer potekajo žerjavne proge, vozijo viličarji z visokim lokom, se uporabljajo hidravlična dvigala ali če so zaradi konstrukcije potrebne razne napeljave.

Večina je že na splošno opremljena s pogonom in krmiljenjem, lahko jim dodamo še dodatno opremo, in sicer sistem avtomatskega obratovanja, prisilno vodeno navojno konzolo in številne druge krmilne elemente.

 
 
 
Več informacij o navojnih vratih :
 
 
 
Barve navojnih (rolo) vrat
Izberite barvo! Skoraj vse komponente A-door Navojnih vrat so lahko obarvane v odtenkih RAL barvne lestvice.

pojdi na barvno lestvico >>

Pogon in upravljanje avtomatskih navojnih vrat
Za jeklena navojna vrata in do velikosti 20 m2 uporabljamo centralni motor znamke Selectro. V primeru navojnih vrat iz aluminija po pritrjen cevni motor. Za vaše udobje in varnost smo pripravili široko ponudbo kontroliranja. Bo to daljinsko upravljanje, ključ ali stikalo - izberite vi!

montaža avtomatskih navojnih vrat >>

 
 
Pogosto zastavljena vprašanja
 
Kaj vključuje okvirna ponudba?
Na osnovi vaših informacij bomo v najkrajšem možnem času pripravili okvirno ponudbo, ki vsebuje: oceno stroškov; višino avansa; predvideno okvirno časovnico izvedbe projekta; navedbo osnovnega sistema postavitve in osnovne predvidene opreme. Okvirna ponudba ne vključuje načrta ali izrisa predvidene postavitve.

Kako je z garancijo naših izdelkov?
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

 
 
 
Najbolj pogoste ključne besede: avtomatska navojna vrata, navojni rolo sistemi, avtomatska rolo vrata, pritrjevanje in montaža navojnih rolo vrat, kompozitne plošče, alucobond kompozit, barve navojnih rolo vrat, industrijska sekcijska vrata, garažna vrata
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri