otomatik kepenk GLAVNA STRAN O PODJETJU KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Fasadne obloge: Alucobond kompozit
otomatik kepenk
Glavna karakteristika ALUCOBOND KOMPOZITNIH je zmožnost preoblikovanja plošč z uporabo zelo enostavnih tehnik rezkanja in upogibanja, pri čemer ne potrebujete težkih rezkalnih strojev ali stiskalnic, marveč se lahko večina operacij izvrši tudi z uporabo ročnih električnih orodij. Lahko ga žagamo, režemo, konturno izrezujemo, rezkamo, upogibamo, vrtamo in tudi varimo.

Javne in administrativne ter stanovanjske stavbe, pošte, bolnišnice, trgovski centri, letališča, kulturni centri in šole močno vplivajo na našo družbo in istočasno dajejo našim mestom individualni karakter. ALUCOBOND nudi popolne rešitve za vsak projekt.

 
 
 
Več informacij o alucobond kompozitnih ploščah
 
 
 
Nova poslovalnica v Sloveniji
Nova spletna stran, katero smo zaradi velikega povpraševanja prilagodili slovenskim naročnikom naših alucobond komozitnih plošč.

obiščite spletno različico >>

Kaj so alucobond kompozitne plošče?
ALUCOBOND je kompozitna plošča, sestavljena iz dveh aluminijastih vrhnjih pločevin debeline 0,5 mm iz Peralumana 100 in plastičnega ali mineralnega polnila. Proizvaja se v različnih debelinah v kontinuiranem procesu, ki omogoča rezanje plošč na določene dolžine. Plošče so lakirane po najsodobnejšem Fluor-karbonskem (PVDF) postopku in zaščitene z odstranljivo folijo

alucobond kompozit v barvah >>

 
 
Pogosto zastavljena vprašanja
 
Kaj vključuje okvirna ponudba?
Na osnovi vaših informacij bomo v najkrajšem možnem času pripravili okvirno ponudbo, ki vsebuje: oceno stroškov; višino avansa; predvideno okvirno časovnico izvedbe projekta; navedbo osnovnega sistema postavitve in osnovne predvidene opreme. Okvirna ponudba ne vključuje načrta ali izrisa predvidene postavitve.

Kako je z garancijo naših izdelkov?
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

 
 
 
Najbolj pogoste ključne besede: avtomatska navojna vrata, navojni rolo sistemi, avtomatska rolo vrata, pritrjevanje in montaža navojnih rolo vrat, kompozitne plošče, alucobond kompozit, barve navojnih rolo vrat, industrijska sekcijska vrata, garažna vrata
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri