otomatik kepenk GLAVNA STRAN O PODJETJU KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Galerija: prosimo vas, da izberete kategorijo
 
NAVOJNA ROLO VRATA
 
FASADNE OBLOGE
 
GARAŽNA VRATA
 
 
Rezultati odlične kakovosti in preizkušene tehnike po zelo atraktivni ceni!
   
Poslovni in stanovanjski objekti, bolnišnice, trgovski centri, letališča, kulturni centri in šole... Garaža je prostor v hiši katerega včasih zanemarjamo, a je njena vloga še kako pomembna.
 
 
Pri izbiri navojnih vrat se lahko zanesete na nas!
otomatik kepenk
Odločitev za A-door izdelek vam ne zagotavlja le novih vrat, temveč tudi profesionalno montažo in strokovnjaka. Vsi naši izdelki so instalirani hitro in kvalitetno, tako bodo vaša nova vrata pokazala učinkovito varnost od prvega dne naprej. Strokovnjaki vas ne bodo zapustili, dokler še enkrat ne bo preverjena kvaliteta vaših novih vrat.

Torej, nova vrata zaupajte v roke tistemu, ki se na to najbolj spozna - vaši A-door ekipi!

Da bi lahko našli najboljše rešitve, skrbimo za ohranitev stalnega kontakta s strankami. Menimo, da lahko le tako slišimo in hkrati v največji meri upoštevamo njihove želje pri izdelavi novih in še kvalitetnejših izdelkov.

 
 
 
Pogosto zastavljena vprašanja
 
Kaj vključuje okvirna ponudba?
Na osnovi vaših informacij bomo v najkrajšem možnem času pripravili okvirno ponudbo, ki vsebuje: oceno stroškov; višino avansa; predvideno okvirno časovnico izvedbe projekta; navedbo osnovnega sistema postavitve in osnovne predvidene opreme. Okvirna ponudba ne vključuje načrta ali izrisa predvidene postavitve.

Kako je z garancijo naših izdelkov?
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil v garancijskem listu in se jo uveljavlja z garancijskim listom in/ali računom nakupa. Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.Vsi izdelki z garancijo imajo garancijo uvoznika oz. proizvajalca ter zagotovljeno servisiranje v Sloveniji. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji in roki navedeni na garancijskem listu, ki je priložen izdelku.

 
 
 
Najbolj pogoste ključne besede: avtomatska navojna vrata, navojni rolo sistemi, avtomatska rolo vrata, pritrjevanje in montaža navojnih rolo vrat, kompozitne plošče, alucobond kompozit, barve navojnih rolo vrat, industrijska sekcijska vrata, garažna vrata
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri