otomatik kepenk POČETNA O NAMA KONTAKTI PROIZVODI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Avtomatska (rolo) vrata
otomatik kepenk
A-door rolo vrata sa svojom genijalno jednostavnom konstrukcijom s malo komponenata posebno su ekonomična. Rolo vrata jedva da zauzimaju mjesta iznad otvora vrata, jer se zavjesa kompaktno namata. To je važno i velika je prednost kod hala s kranskim stazama, kod viličara s visokim stupom, kod podiznih platformi ili ako su iz građevinskih razloga instalacije na putu.

Rolo vrata općenito su opremljena pogonom i upravljanjem, koja mogu biti opremljena i različitim davačima impulsa. Dizajn vaših novih rolo vrata neka bude nešto posebno. Najprije se odlučite za profil: čelik ili aluminij. Da bi izgled vaših novih vrata bio još više ekstravagantan, možete jih kombinirati sa srednjim motivom.

 
 
 
Više informacija u vezi rolo vrata
 
 
 
Boje rolo vrata
Izaberite boju! Skoro sve komponente A-door rolo vrata mogu biti bojane u niansama RAL palete.

boje RAL >>

Pogon i upravljanje avtomatskih rolo vrat
Za čelik rolo vrata i do veličine 20 m2 upotrebljavamo centralni motor marke Selectro. U koliko će vrata biti iz aluminija upotrebit ćemo cijevast motor. Kako bi vaša varnost bila još komfortnija, smo pripremili širok izbor kontroliranja. Hoće to biti daljinsko ili ručno upravljanje - izaberite vi!

montaža avtomatskih rolo vrata >>

 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri