otomatik kepenk POČETNA O NAMA KONTAKTI PROIZVODI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Avtomatske rolete
otomatik kepenk
Onaj, koji želi zamijeniti svoje, pa i ne baš toliko stare rolete, najviše jih mjenja za moderne automatske rolete. Pošto imajo lagan in miran mehanizam, jer štite od toplote i što je najvažnije, jer garantiraju veću varnost. A-door rolete su za to najbolja odluka. Za još veći komfort, nudimo vam daljinsko upravljanje roleta, koje je u zadnje vrijeme najpopularniji.

Rolete su ne samo tradicionalno, već realno najviše upotrebljeno sjenilo, a zbog svoje funkcionalnosti I izgleda, sve više I u obalnom djelu. Nude vam sjenilo s vanjske strane, a time dodatnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Štite vas od radoznalih pogleda, Agresivnih sunčevih zraka, vjetra, mraza i ostalih vremenskih neprilika.

 
 
 
Više informacija o roletnama
 
 
Koji pogon upotrebljavamo kot roleta?

Za rolete, rolo vrata iz aluminija i rolo vrata, koja su veća od starndardnih, upotrebljamo cijevast motor marke elero. Osim funkcionalnosti rolete imaju i dekorativnu funkciju. Lamele su različitih boja i dimenzija, a sa svojim dizajnom i izborom boja, privlače puno pogleda. Dugotrajni testi garantiraju domišljene serijske proizvode, na koje se možete pouzdati.

pročitajte više o motorima Elero >>

 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri