otomatik kepenk GLAVNA STRAN O NAMA KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Najčešći proizvodi:
 
ROLO VRATA
 
KOMPOZITNE PLOČE
 
ROLETE
 
 
Rezultati odlične kakovosti i preizkušene tehnike po vrlo atraktivni cijeni!
   
Venitlirana aluminijska fasada apsolutni je hit pri izvedbi modernih poslovnih objekata. Osim funkcionalnosti rolo vrata rolete imaju i dekorativnu funkciju.
 
 
Ostali proizvodi:
 
GARAŽNA VRATA
 
STAKLENA VRATA
 
DVORIŠNA VRATA
 
 
Zamijenite vaša garažna vrata u samo jednom danu...
   
Koristite naše dugovječne sisteme-fikasno očuvanje vrijednosti kod novogradnji, adaptaciji i dodatnom... Posebnost ovog sistema je u tome što se ugrađuje neovisno o položaju ovjesnog okova vrata.
 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri