otomatik kepenk GLAVNA STRAN O NAMA KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
O NAMA
otomatik kepenk
Dinamično smo i brzo rastuće poduzeće. S vlastnim proizvodnjom sjenila, jedno smo od vodećih proizvođača roleta i garažnih vratiju u Turskoj. Naš proizvodni pogon u Istanbulu ekskluzivno izrađuje proizvode za tržišta u Sloveniji, Hrvatskoj i ostalim državava bivše Jugoslavije.

Naš proizvodni program čine rolete, automatska rolo vrata i alucobond kompozit, kojeg dopunjujemo sa kliznimi, garažnimi in dvorišnim vratima. Nudimo vam kompletan posao - od savjetovanja do izvedbe. Kompletnu izvedbu posla možemo vam ponuditi, na osnovi višegodišnjeg iskustva i neprestanog osposobljavanja.

 
 
 
Šta smo postigli?
 
 
 
 
S kim smo surađivali?
Tijekom godina sudjelovali smo na brojnim forumima, konferencija i delegacijama. Više...
Nova poslovnica
Sada vam i u Sloveniji nudimo iznimno povoljnu dostupnost do naših proizvoda i usluga!
Brand: A-DOOR
testirana je i izvedena uz realne uslove. Jamčimo proizvode
na koje se možete osloniti!
 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče  
 
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri