otomatik kepenk POČETNA O NAMA KONTAKTI PROIZVODI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Fasade: Alucobond kompozit
otomatik kepenk
Aluminijske fasade izrađujemo na dva načina: aluminijske staklene fasadne stjenke i aluminijske kazetne sisteme. Venitlirana aluminijska fasada apsolutni je hit pri izvedbi modernih poslovnih objekata. Pri izboru, arhitekt ima slobodu odabira boje aluminijskih ploha, rastera montaže kazeta, kao i načina montaže, koji pak direktno utječe na vizualni dojam gotovog objekta.

U kombinaciji sa klasičnom kontinuiranom fasadom koja je izvedena tako da se nalazi na istoj plohi kao i ventilirana fasada, objekat djeluje kompaktno. Klasična aluminijska stolarija, koja je "uvučena" u odnosu na plohe aluminijskih ploča kao da dodaje fasadi osjećaj masivnosti i postojanosti.

 
 
 
Več informacij o alucobond kompozitnih ploščah
 
 
 
Nova poslovnica v Sloveniji
Naša nova web stranica, koju smo zbog velike potražnje naših klijenata prilagodili svim klijentama iz država bivše Jugoslavije.

posijetite nas >>

Kaj so alucobond kompozitne plošče?
ALUCOBOND je kompozitna ploča, izrađena iz dvije aluminijaste pločevine debeline 0,5 mm iz Peralumana 100 i plastičnog ili mineralnog punila. Proizvađa se u različitih debelinah kontinuiranom procesu, koji omogučuje rezanje ploča na određene dužine. Ploče su lakirane po najnovijem Fluor-karbonskom (PVDF) postupku i zaščitene s odstranljivom folijom.

alucobond kompozit u bojama >>

 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri