otomatik kepenk POČETNA O NAMA KONTAKTI PROIZVODI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 

Garažna vrata

otomatik kepenk
Jednostijena garažna vrata preporučuju se za slobodno stojeće, negrijane garaže koje ne zahtijevaju toplinsku izolaciju. Odlučite se za klasični "žlijeb" ili naročito elegantni motiv "kasete". S ostakljenjem i posebnim ručkama Vaša se vrata optimalno usklađuju s arhitekturom Vaše kuće.

Dvostijena garažna vrata s visokom stabilnošću, optimalno su rješenje za sve garaže kod kojih se traži posebno dobra toplinska izolacija. Jer, ako ste u garaži uredili radno mjesto za kućnu radinost, ili Vaša garaža ima prilaz u kuću, toplinski izoliranim vratima LPU 40 štedite visoke troškove energije, a time i čisti novac.

 
 
 
Više informacija o garažnim vratima
 
 
 
 
ZAŠTO GARAŽNA VRATA?

Optimalna ekonomičnost, trajno sigurna funkcija i sigurnost za ljude, kao i izvanredno tih u rad, čak i kod učestalog korištenja.

 

ROLO GARAŽNA VRATA
Rolo garažna vrata iz aluminija, običnog ili nehrđajućeg čelika za svakudnevnu ubotrebu sve se više upotrebljavaju iz dana u dan.

galerija slik >>

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA
Moderna i elegantna sekcijska vrata otvaraju se okomito prema gore. Time dobivate mjesta ispred i unutar garaže

galerija slik >>

 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Most common keywords: rolling door systems, rolling shutter systems, window shutters, rolling door shutter fixing, composite panels, alucobond composite, rolling shutters colors, automatic doors, slide doors fixing, wood composite, door systems, changing rolling shutters
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri