otomatik kepenk GLAVNA STRAN O NAMA KONTAKTI PRODUKTI REFERENCE GALERIJA
 
 
 
TÜRKÇE
ENGLISH
SLOVENSKO
HRVATSKI
 
 
 
Upoznajte se sa harmonijom rolo vrata i Alucobond kompozitnih ploča!
otomatik kepenk
Briga o kvaliteti naših proizvoda je prva od prioritetnih zadaća. O tome se brinemo na svim nivoima našeg procesa. Našu veb stranicu smo pripremili tako, da možete slikovito pogledati važne detalje, kao što su profil aluminija, čelika, marke motora,...

 Nudimo vam montažu i servis naših proizvoda, što izvodimo s vlastitom ekipom ili s kooperantima koji su obućeni za ugradnju naših proizvoda. Odluka za A-door vrata neće vam garantirati samo nova vrata, več i profesionalnu montažu i ekipu, koja če se potruditi za vaše zadovoljstvo.

 
 
 
Naša ponuda uključuje:
 
 
 
 
OSTALA PONUDA
Naša firma ne bavi se samo roletama i kompozitom, več i drugim vrstama avtomatskih vratiju, kao npr. staklena, garažna ili dvorišna vrata.

svi proizvodi >>

ROLO VRATA
Nudimo vam širok izbor pogona, upravljačkih jedinica i generatora.

 

rolo vrata >>

KOMPOZITNE PLOČE
Nudimo vam rješenja za sve vanjske dizajne građevina, uključujući Alucobond panela sa ekskluzivnom distribucijom u Sloveniji.

alucobond kompozit >>

 
 
Često Postavljana Pitanja
 
Šta je uključeno u indikativni ponudi?
Na temelju vaših informacija mi ćemo što je prije moguće pripremiti indikativnu ponudu, koja uključuje: procjene troškova, iznos akontacije; predviđeni indikativni raspored za provedbu projekta; navodeći osnovni sustav i osnovni izgled opreme. Indikativna ponuda ne uključuje plana ili skice predviđenog projekta.

Kako je sa garancijom naši proizvoda?
Proizvođač se obvezuje da će tijekom garancijskog roka na svoj trošak odstraniti sve moguće greške ili kvarove zbog kojih je sam odgovoran. Svim našim proizvodima mora se rukovati prema uputstvu za uporabu, koja postoje kod prodavača i priložena su u svakom proizvodu. U slučaju da se našim proizvodima rukuje suprotno uputstvu za uporabu, reklamacija nije opravdana.

 
 
 
Najčešće ključne riječi: rolo vrata i rolete, montaža rolo vrata ili roleta, automatska industrijska rolo vrata, automatske rolete za prozore. garancija rolo vrata i roletnih sistema, kvaltitetne rolete za prozore, industrijska vrata i fasade te alucobond kompozitne ploče
 
 
  2012 © A-door Otomatik Kepenk ve Dış Cephe Kaplama Sistemleri